Over harde leven zonder seks

Een van de eerste van zijn leven zonder seks werd verteld door de gebruiker Twitter genaamd Joe McGuire (Joey McGuire): ze grapte dat op 71 dagen zonder een relatie, haar slimme klok denkt dat hun eigenaar bezig is met hardlopen, hoewel het niet eens is kom uit het appartement. Veel gebruikers waardeerden een hint van actieve masturbatie — Publicatie verzamelde bijna 10 duizend likes.

Een ander meisje onder de bijnaam @Memesluttt besloot om de slang van de stofzuiger naar zijn borst te leunen en een video te schrijven. «258742 dag zonder geslacht», — Ze schreef in de opmerkingen.

Gebruiker Jordan Makek Na bijna twee jaar na het laatste https://www.yogaspot.nl/wp-content/pages/yoga__spirituele_praktijken_en_erectiestoornissen.html seksuele contact begon de seksuele subtekst in gewone interieurartikelen te zien. «631 dag zonder geslacht: deze borst op het plafond ziet er vrij normaal uit…» — merkte een man onder de foto op.

Flashmob ondersteunde andere gebruikers die over hun vreemde gedrag spraken vanwege een lang gebrek aan intieme nabijheid.

«187 dag zonder seks: ik spuug gewoon op de Popum voordat ik het in mijn mond zet»

«213 DAG ZONDER SEX: Ik leg de oplader in de connector op de smartphone en fluisterde: "Vind je het cialis bestellen leuk?"»

«13857 dagen zonder seks: Jay-Z lijkt me echt aantrekkelijk»

Op het einde was er een persoon die constant seks had, maar het brengt hem geen plezier.

«0 dagen zonder seks: het leven heeft me elke dag», — Plaatste een man onder Bijnaam @Dalton_Afarrier.